Bedrijfsleider Laboratorium, Dronten

Geen reactie Business

Functie  Bij het laboratorium gevestigd te Dronten bestaat de vacature Bedrijfsleider. In deze functie draagt u de dagelijkse verantwoordelijkheid voor het functioneren van de operationele afdeling Laboratorium. In deze rol heeft u directe invloed op de kwaliteit van de dienstverlening waarbij u direct ongeveer 10 mensen aanstuurt. In verband met aanzienlijke groei wordt het personeelsbestand in de komende jaren verdubbeld. U rapporteert aan de algemeen directeur die eindverantwoordelijk is en zorg draagt voor business development, projecten, (inter)nationale samenwerking en de leiding over de ondersteunende afdelingen.

Werkzaamheden Aansturen en ondersteunen van alle medewerkers op de werkvloer;  het verzorgen van scholing en training van medewerkers en het voeren van   functioneringsgesprekken; het houden van toezicht binnen het lab, toetsen van de kwaliteit; Het uitvoeren van analyses en omgevingsonderzoek t.b.v. hygiëne; Zorg dragen voor een optimale klanttevredenheid, afhandeling van vragen; Plannen van personeel en werkzaamheden binnen het lab; Het mede aanschaffen van nieuwe apparatuur; Implementeren van nieuwe analysemethodes en technieken; Controle van rapportages en verantwoordelijkheid voor het vrijgeven of blokkeren van resultaten; voorraadbeheer en plaatsen van bestellingen.

Organisatie Het bedrijf te Dronten dat later dit jaar verhuist naar een nieuwe locatie verricht duizenden bemonsteringen op het gebied vangrond, plantaardig materiaal, meststoffen en water. De technologie en toewijding van de medewerkers maken het bedrijf onderscheidend waardoor  er sprake is van een sterke expansie.

Gevraagd Een manager met een afgeronde WO- of HBO- opleiding die bekend is met de werkzaamheden in een laboratorium.  Bij voorkeur een achtergrond in chemische-analytische chemie; Chemie, Chemische Technologie, Hogere Landbouwschool of Hoger Laboratorium Onderwijs zijn ook passend. U heeft coördinerende of leidinggevende ervaring of de ambitie een managementfunctie te vervullen; Ook heeft u kennis van apparatuur, zowel in onderhoud als bij storingen; verder zijn bekendheid met ISO, kennis van de Engelse taal en vaardigheid in data-analyse van belang. Affiniteit met algemene bedrijfsvoering.

Geboden Een afwisselende en verantwoordelijke managementfunctie bij een groeiende onderneming. Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Interesse? E  hvdp@kpbconsultants.nl    of    M 0641 5153 18,  Hans van der Pols