All round HR consultant & coach.
Strategisch advies, assessments, ontwikkelingstrajecten, werving & selectie, maar vooral: wat maakt uw organisatie succesvol de komende jaren. Uiteindelijk draait het allemaal om competente bestuurders, managers en medewerkers!

2014-04-14 12.31.39

Senior Management Consultant en Executive Coach.

Franz heeft ruime ervaring als HR adviseur en coach sinds 1997, eerst bij Mercuri Urval, nu als partner bij KPB Consultants. Hij is een echte allrounder, van vele markten thuis, zowel bij commerciële organisaties als in de publieke sector: onderwijs, zorg, gemeentes, ZBO’s enzovoorts. Daarnaast geeft Franz adviezen over organisatie en besturingsmodellen en begeleidt hij organisaties in transitie trajecten.

Voor 1997 heeft hij 23 jaar in het onderwijs gezeten, waarvan de laatste 15 jaar in verschillende directiefuncties. Daarnaast is hij musicus, zanger en pianoleraar. Studies en (deel)opleidingen onder meer: Nederlandse Taal- en Letterkunde, Rechten, Bedrijfskunde, aangevuld met een aantal aspecten uit de Arbeids- en Organisatiepsychologie.

Uiteindelijk draait alles om goed functionerende managers, directeuren en bestuurders, die de verwachte resultaten realiseren. Een professionele aanpak op maat bij werving, selectie, ontwikkeling en uitstroom verhoogt output en niveau van deze leidinggevenden en daarmee van de marktpositie van uw organisatie.

Zijn eigen missie: door persoonlijke betrokkenheid, kennis van de organisatie en een goede, gelijkwaardige relatie met zijn opdrachtgevers weten deze hem als sparringpartner altijd te vinden. Door zijn inzet brengt hij zijn klanten daadwerkelijk een stukje verder; een bouwproces dat nooit stopt!

Contactgegevens
E:
franz@profittlichconsult.nl
E: fp@kpbconsultants.nl
M: 0636556533