2014-04-14 12.33.00Wim Blokker was tot 1 Augustus 2004 Managing Consultant bij het Amsterdamse kantoor van Futurestep, de werving en selectie activiteit van Korn/Ferry International, een toonaangevende Executive Search organisatie . In deze functie richt hij zich met name op midden tot senior management posities in de industriële sector.

Voor de overstap naar Futurestep was hij werkzaam in de Interim praktijk van Ernst & Young, één van de “big-five” accountants kantoren, als Senior Consultant. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de rekrutering en ondersteuning van de senior interim managers die tijdelijke opdrachten vervulden in complexe zakelijke situaties. Voordat hij bij Ernst & Young in dienst trad was hij gedurende een periode van negen jaar Senior Consultant bij Mercuri Urval, een internationaal werving & selectie bureau met de focus op advertentie rekrutering.

Naast rekruteringswerkzaamheden heeft hij veelvuldig assessments afgenomen bij managers van bedrijven om hun vaardigheden en ambities te toetsen aan toekomstige functies en strategieën van deze organisaties.

Wim Blokker studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Contactgegevens
E:  wb@kpbconsultants.nl
M: 0653227411