Adjunct-Directeur, Baarn

Geen reactie Business

Functie: ADJUNCT-DIRECTEUR   Bedrijf: Julie Menne Instituut

Contact: Hans van der Pols  KPB Consultants  Haringvliet 90     3011TG Rotterdam

E hvdp@kpbconsultants.nl     M 0641515318

FUNCTIE

Rapporterend aan de directeur-oprichter die vooral zorgdraagt voor de ontwikkeling van de programma’s en met de adjunct-directeur de strategie afstemt, is hij/ zij verantwoordelijk voor het dagelijks functioneren van de diverse disciplines binnen de organisatie. Bovendien neemt de adjunct-directeur zelf een aantal operationele taken voor zijn/ haar rekening waarbij een actieve inbreng in marketing en/ of logistiek wordt verwacht.

De adjunct-directeur geeft leiding aan een team van ongeveer tien medewerkers door het fungeren als klankbord en door richting te geven aan de werkzaamheden. Ook zal de adjunct-directeur voortdurend trachten om alle processen op een hoger niveau te brengen of te verbeteren.

ORGANISATIE                                                                                                                       Het Julie Menne Instituut is opgericht in 2008 en biedt cursussen en rekenmaterialen in het rekenprogramma Met Sprongen Vooruit. De cursussen zijn voor leerkrachten, Intern Begeleiders en Remedial Teachers in het Primair Onderwijs voor groep 1 t/m 8. Zowel wetenschappelijk als in de praktijk is aangetoond dat leerlingen die les krijgen op basis van het rekenprogramma Met Sprongen Vooruit, betere rekenresultaten behalen. Bovendien leidt het programma tot meer autonomie en zelfvertrouwen bij leerkrachten en leerlingen met als gevolg aantrekkelijk en effectief onderwijs.

Op dit moment verzorgt het Julie Menne Instituut met meer dan 45 gecertificeerde opleiders door heel Nederland ruim 400 cursussen Met Sprongen Vooruit per jaar. Het bedrijf is gevestigd te Baarn en telt tien vaste medewerkers die actief zijn in programma-ontwikkeling, marketing, productpresentatie, logistiek, leverancierscontact en administratie. Het bedrijf realiseert een gezonde groei door het kunnen ondersteunen van bijna het gehele primair onderwijs in Nederland. De cultuur is informeel en actiegericht.

GEVRAAGD

Een people manager met een opleiding op WO-/ HBO+-niveau met pragmatisch vermogen en uiteraard een goede vaardigheid in rekenen. Interesse in of affiniteit met onderwijs en/ of training. (In-) directe ervaring met de marketing en/ of logistiek van diensten of van producten met toegevoegde waarde.

GEBODEN

Een afwisselende functie met eindverantwoordelijkheid voor de dagelijkse operatie van de vestiging. Marktconform salaris en voldoende mogelijkheden voor professionele en persoonlijke groei.

INTERESSE? Belt of mailt u naar Hans van der Pols, KPB Consultants