Mechanical Engineer, Duiven

Geen reactie Business

Functie: Mechanical Engineer  Bedrijf: Isiflo bv, Duiven

Contact: Hans van der Pols  KPB Consultants  Haringvliet 90 3011TG Rotterdam

E hvdp@kpbconsultants.nl     M 0641515318

FUNCTIE

Als Mechanical Engineer maak je deel uit van de afdeling R&D die uit 5 collega‚Äôs bestaat.  De Mechanical Engineer draagt de verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de uitwerking en het testen van (nieuwe) klantspecifieke producten in de gas- en watermarkt. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

WERKZAAMHEDEN

Ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe innovatieve productconcepten; Vervaardigen en controleren van detail- en samenstellingstekeningen; Aanpassen van het standaard design (R&D) naar een klantspecifieke oplossing;  Verbeteringen en aanpassingen doorvoeren van bestaande producten; Meedenken in de bepaling van kwaliteitscriteria en de controle van kwaliteit bij nieuwe producten.

ORGANISATIE

Isiflo BV is begonnen als HSF in 1966 en richtte zich in eerste instantie op het produceren van messing draaidelen. In de loop der jaren is de focus verschoven richting het ontwikkelen en leveren van technische & logistieke systeemoplossingen voor gas en water. Van de hoofdaansluiting (trottoir) tot in de meterkast van de woning. Isiflo, onderdeel van de Noorse Isiflo Groep, bedenkt en vervaardigt concepten en produkten voor de aandachtsgebieden Waterveiligheid: legionellabeheersing, drinkwaterveiligheid;  Gas- en wateroplossingen: leidingen, koppelingen en doorvoeren  en Collectieve warmte: optimalisatie stads- en blokverwarming.

Innovatie is de drijfveer bij Isiflo. Elke dag weer gaat Isiflo met ongeveer 60 medewerkers op zoek naar betere en slimmere oplossingen. Daarbij wordt geen enkele uitdaging uit de weg gegaan. Uitdagingen brengen het beste in het bedrijf naar boven. Of het nu over efficiency, veiligheid, besparingen, gemak of het milieu gaat: Isiflo gaat er vanuit dat het altijd beter en slimmer kan. Daarom blijft Isiflo vernieuwen, zowel voor de klant, zoals netbeheerders, infra aannemers, groothandelaren en installateurs, als voor de medewerkers.

GEVRAAGD  Een werktuigbouwkundige opleiding op HBO-niveau, (enige) ervaring met een 3D-tekenpakket, bijvoorbeeld Inventor, SolidWorks, Creo of vergelijkbaar. Affiniteit met statica en dynamica en interesse in projectleiding. Voldoende kennis van de Nederlandse en Engelse taal naast de bereidheid tot verdere studie.

GEBODEN  Een gezonde onderneming met oog voor innovatie en duurzaamheid. Marktconforme arbeidsvoorwaarden en ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling.