HR Manager met focus op talent development, Rotterdam

Geen reactie Business

Functie: Manager Human Resources  Organisatie: MTBS, Rotterdam

Contact: Hans van der Pols  KPB Consultants   Haringvliet 90  3011TG Rotterdam

E hvdp@kpbconsultants.nl     M 0641515318

FUNCTIEDOELSTELLINGEN  Het laten samengaan van de ambities van de organisatie en de ontwikkeling van managers en medewerkers. Het nemen van initiatief om de kernwaarden van de organisatie te versterken. Het betreft het creëren van een “great place to grow”, het bevorderen van een oplossingsgerichte mentaliteit, het versterken van energie ten behoeve van een stimulerende cultuur en het verder ontwikkelen van eigenaarschap naast het handhaven van transparantie in communicatie.

WERKZAAMHEDEN  In de rol van business partner het adviseren van directie en leidinggevenden over instroom, persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van medewerkers. Het bevorderen van de efficiency van HR tools – opleiding, arbeidsvoorwaarden, arbo- om de organisatie op een hoger professioneel niveau te brengen. Het leveren van een bijdrage bij het veranderen en verbeteren van processen. Het nemen van acties en initiatieven om de bedrijfscultuur inspirerend en motiverend te laten zijn en blijven. Zorgdragen dat medewerkers worden aangenomen die erop gericht zijn om persoonlijk en professioneel te groeien. Tot slot is het van belang dat medewerkers ervan verzekerd zijn dat het bedrijf een omgeving biedt waar men zich comfortabel voelt.

ORGANISATIE  Opdrachtgever is een internationaal actief en gerenommeerd havenadviesbureau met het hoofdkantoor te Rotterdam waar ongeveer 35 medewerkers actief zijn in het bekendste gebouw van de stad. Opgericht in 2005 en sinds eind 2009 volledig onafhankelijk: management en medewerkers zijn 100% eigenaar. Uitgangspunt bij de bedrijfsvoering is het hanteren van gedeelde principes en waarden zodat de commerciële en operationele activiteiten voor de vaak internationale klant tot een optimale service leiden. De dienstverlening bestaat uit adviesprojecten die de besluitvormingscyclus van de klanten volgt, van strategie tot en met de implementatie van transacties. Sinds 2005 zijn meer dan 500 projecten uitgevoerd in meer dan 100 landen op het gebied van Strategie, Haalbaarheid, Transacties, Financiering en Training.

GEVRAAGD Een HR Manager die op directieniveau kan functioneren en een WO-opleiding in een relevante richting heeft afgerond.  Ervaring in/ met , (ook inter-)nationale, organisaties waar hoogopgeleide professionals werken, bijvoorbeeld in consultancy, havensector, logistiek of de zware industrie. Affiniteit/ ervaring met beleid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

GEBODEN Een stimulerende omgeving met alle mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Bij uitstek een klimaat waar ruimte is voor het nemen van initiatief. Uitstekende arbeidsvoorwaarden.