Bedrijfskundige (Improvement Engineer QESH), productiebedrijf Midden-Nederland

Geen reactie Business

Functie: Improvement Engineer QESH      Opdrachtgever: Industriële productieonderneming Midden-Nederland Contact: Hans van der Pols KPB Consultants Haringvliet 90  3011 TG Rotterdam M 0641515318  E hvdp@kpbconsultants.nl

Rapporterend aan de European QESH Director worden de werkzaamheden zowel voor de standplaats Scherpenzeel als voor de locatie Craigavon (NIRL) verricht.

FUNCTIE Verantwoordelijkheid voor ontwikkeling, implementatie, onderhoud en inhoud van QESH managementsystemen op Europees niveau (o.a. met betrekking tot kwaliteit, veiligheid, milieu, afvalstromen en energie); Proactief zoeken naar en plannen en initiëren van procesverbeteringen gericht op het vergroten van de klanttevredenheid, voorkomen van verspillingen, besparen van kosten en verbeteren van efficiency

Nauwkeurige analyse en rapportage met betrekking tot QESH indicators en verbeter-strategieën; Coördineren en uitvoeren van periodieke externe en interne audits (o.a. ISO) om te beoordelen of het kwaliteitssysteem wordt nageleefd, inclusief onderzoek, presentatie van observaties en bevindingen en rapportage;

Leidende rol in kwaliteit-gerelateerde certificeringen zoals ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001; Deelnemen aan / leiden van projecten die aanzienlijk bijdragen aan een verbeterde (proces)kwaliteit op Europees niveau.

ORGANISATIE Interface loopt voorop op het gebied van duurzaam ondernemen en milieuvriendelijk produceren. De missie is om de grootste uitdaging waar de mens ooit voor heeft gestaan te overwinnen en de opwarming van de aarde tegen te gaan.
Door te experimenteren met hernieuwbare en recyclebare materialen is het bedrijf in staat gebleken om de CO2-voetafdruk van de producten te verlagen. Elk vloerproduct dat wordt aangeboden, of het nu tapijt, LVT of rubber is, is nu 100% CO2-neutraal. Een positieve stap op weg naar Climate Take Back.

Interface is een beursgenoteerde organisatie (Nasdaq) met een omzet van 1,1 miljard dollar. Interface leidt de markt op het gebied van design, duurzaamheid en innovatie.

GEVRAAGD Opleiding op HBO+- of WO-niveau met een bedrijfskundige of technische oriëntatie. Ervaring met managementsystemen en kwaliteitsfilosofieën (ISO9001, LEAN, Six Sigma). Industriële affiniteit. Voldoende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Overtuigingskracht en bereidheid tot samenwerking.

GEBODEN Een verantwoordelijke functie met ruimte om initiatief te nemen bij een onderneming die actief is op het gebied van duurzame productie.  Marktconforme honorering en ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling.